Promocije

2022.

22. travnja 2022. promocija Branke Arh, Čitaj nekako od iza


24.travnja 2022. susret s književnicom Ivanom Bodrožić


2021.

Na dodjeli Gorančice, priznanja Goranskog Novog lista

Priznanje za zbornik I mi imamo nešto za reći u Čabru su preuzele Ema Salopek i autorica zbornika, prof. Lisac


Promocija knjiga Nade Glad - Gradska knjižnica

8. lipnja 2021. učenici 2.a sa svojom profesoricom bili su na predstavljanju knjiga i diskografije Vlade Simchica Vave u Gradskoj knjižnici Janet Majnarich.

Roman Podudarnosti, njegovo najnovije književno ostvarenje, ovoga je puta smjestio u ne tako daleku budućnost - završna godina radnje je 2049. Ciljana publika: srednjoškolci; u okviru nastave hrvatskog jezika i usvajanja književnoga žanra distopije - izborna lektira; korelacija i integracija nastavnih predmeta hrvatskog jezika i glazbene kulture.

gost: riječki glazbenik i književnik Vlado Simcich Vava dokazao je našim srednjoškolcima, u poticajnom i ugodnom druženju, kako je moguće slijediti svoj san, živjeti i raditi ono što uistinu voliš. 

Vava je mladoj publici dočarao kulturni, glazbeni i književni život Rijeke, od slavnih 80-ih pa do danas, komentirao likove i radnju svojih romana, otkrio autobiografske elemente isprepletene s književnom fikcijom... Razgovor je moderirao novinar Novog lista Marinko Krmpotić što je isto tako prigoda za podsjećanje na intervju kao diskurzivnu formu.

iz biografije

Vlado Simcich Vava

Rođen 1964. u Rijeci. Diplomirao hrvatski jezik i književnost. Surađivao u omladinskom listu Val, Novom listu, portalu Moja Rijeka, bio dugogodišnjim urednikom na Svid radiju, sve do njegova gašenja. Utemeljitelj neformalne književne skupine Ri Lit, koja je dosad nastupila u Rijeci, Puli, Omišlju, Splitu, Zagrebu i Vukovaru. Broj članova se svake godine povećava, a redovno nastupaju na manifestaciji Noć velikog čitanja u Rijeci.

Kao rock muzičar objavio preko 30 nosača zvuka, kako samostalno tako i s grupama Laufer, En Face, E.N.I., Turisti, Mone, Blagdan Band, kao i surađujući s Mr.Lee&IvaneSky, Manofonom, Tomislavom Golubanom te drugim izvođačima s domaće scene. Autor muzike za dokumentarni film Bosa noga redateljice Morane Komljenović.

Objavio: Odstranjivač ljubavi (priče, 2012), Srce od gume (roman, 2014) i Canzoni d'una Volta (priče, 2017), Podudarnosti (2020.)

preuzeto s https://elektronickeknjige.com/autor/simcich-vava-vlado/

dobitnik dva Porina


Promocija našeg prvog izdanja zavičajne zbirke Čuvari baštine

Priznanje Gorančica za zbornik Čuvari baštine
Priznanje Gorančica za zbornik Čuvari baštine
iz tiska o promociji
iz tiska o promociji
s dožupanom Petrom Mamulom na dodjeli priznanja
s dožupanom Petrom Mamulom na dodjeli priznanja

Književni susret s Robertom Alagjozovskim, Pula

S promocije radionice kreativnog pisanja - Enver Krivac

Miro Gavran u Delnicama

© 2021 WEBX agencija. Ulica kralja Zvonimira 7, 10 000 Zagreb, Hrvatska
Izradio Webnode
Izradite web-stranice besplatno! Ova web stranica napravljena je uz pomoć Webnode. Kreirajte svoju vlastitu web stranicu besplatno još danas! Započeti